…. ingen adgang for koner
RSS-ikon Hjem-ikon
 • Grillkul tilbud – et hurtigt tip 2011

  Udgivet den juli 10th, 2011 admin Ingen kommentarer

  Hvis du vil købe grillkul på tilbud, så skal du sørge for at købe stort ind. Vi står ofte i den situation at vi liiige skal grille, og så mangler vi grillkul, og det køber vi så lige på tankstationen. Det er nok det værste sted man kan købe grillkul, og du kan med garanti ikke få det på tilbud – aldrig. Og det kan man egentligt også godt forstå, for køber du ført grillkul sådan et sted, så er det fordi du ikke kan købe det andre steder, og så er der jo ingen grund til at sælge det på tilbud. Det siger næsten sig selv.

  køb grillkul på tilbud de store steder

  Hvis du virkelig vil have noget grillkul på tilbud, så skal du vælge et byggemarked eller måske Bilka. Det gode ved at købe der, det er at de næsten altid har noget grillkul på tilbud, og det har de fordi de lige kan trække nogen ind til at købe noget andet også. Det er ligesom med mælk – det kan man få billigt, og når man er der, så køber man også andre ting, og dermed giver det mening at have det på tilbud. Det samme gælder når du er ude efter grillkul på tilbud. De køber det i byggemarkedet, og så kommer er lige nogle andre ting med i kurven.  Køb store poser med grillkul

  En anden ting – køb ikke poser med 5 kg. for det kan slet ikke svare sig. Du bruger hurtigt sådan en pose, og så står du næste gang og skal købe det på tankstationen, og så er der jo ikke noget at spare, for du husker nok at der ikke findes grillkul på tilbud sådanne steder. Mit bud er at du køber en eller to poser grillkul, og det skal være de store poser hvor der er 10 kg. i. Hvis du så køber det som grillkul på tilbud, så har du sparet en masse penge – fordi du køber stort ind, og fordi du har til mange gange og derfor ikke skal besøge en tankstation. Det er nu vældig smart synes jeg.  Køb grillkul på tilbud online?

  Jeg tror ikke det kan svare sig at købe grillkul på tilbud på nettet, for der kommer jo altid den møg fragt på, og når den er lagt til, så er der pludselig ikke tale om et godt grillkul på tilbud.

  Men jeg kan da tage fejl, men tror det ikke, for det koster jo en del at sende 10 kg. grillkul med posten, og jeg tror faktisk ikke det sker. .

  Men måske, og hvis du kender nogen som har grillkul på tilbud online, så smid et link så vi andre også kan se det.

  Der er lukket for kommentarer.