…. ingen adgang for koner
RSS-ikon Hjem-ikon
 • Løbebånd på tilbud – til farmand – men hvilket?

  Udgivet den maj 9th, 2010 admin Ingen kommentarer

  Tiden er kommet hvor man skal smide lidt kilo inden ferien, eller retter sagt, den tid har været der, men der havde jeg ikke rigtig tid. Det er så heldigt at vi har et stort rum, og det bruger vi ikke rigtig til noget, og så var det jeg tænkte at det var tid at købe et løbebånd på tilbud. Jo da, den er god nok, et løbebånd er da lige det man skal bruge hvis man vil tabe nogle kilo. Men det skal være et løbebånd på tilbud, for ellers koster de alt for meget hvis du spørger mig.

  Hvorfor dog et løbebånd?

  Du tænker sikkert at der er 100 vis af killometer løbebånd lige uden for døren, og det har du helt ret i. Men jeg synes bare at at løbebånd er mere til mig, og det er der flere grunden til – hvis jeg altså kan finde et løbebånd på tilbud – og de er:

  • Når jeg ikke kan mere, så er jeg hjemme, så jeg behøver ikke planlægge forud når jeg er “ude og løbe”.
  • Jeg kan se fjernsyn mens jeg løber på mit løbebånd
  • Jeg kan læse avisen mens jeg løber på mit løbebånd
  • Jeg kan snakke med konen mens jeg er ude og løbe (de første 3 minutter)
  • Jeg kan tage telefonen uden de store problemer
  • Jeg kan udfordre mig selv, eller jeg kan tage en rolig løbetur – det hele styres af den computer der er på løbebåndet

  Og jeg kunne blive ved med at give gode grunde til at købe et løbebånd i stedet for at løbe ude i den fri natur. Der er sikkert mange andre der kunne komme med modargumenter, og dem kunne jeg også godt selv finde, men i sidste ende, så er det altså den bedste måde for mig, og den måde er et løbebånd.  Løbebånd på tilbud

  Når jeg køber, så skal det hele helst være på tilbud – ikke fordi jeg er nærig, men hvorfor give fuld pris for et løbebånd når man næste altid kan finde et løbebånd på tilbud?? Jeg spørger bare, og hvis du ikke vil give mig ret, så er det også ok. Det er jo mig der spare nogle penge ved at købe mit løbebånd på tilbud, og de penge kan jeg så bruge på at købe et par gode løbesko…. på tilbud fortståes..

  Men hvor finder man så et løbebånd på tilbud?

  Det første sted jeg normalt kikker er i Bilka avisen, for de har ofte nogle ret gode tilbud på de ting de har i Bilka avisen. De kan være lidt dyre end de løbebånd man finder på nettet, men i det tilbud de har, der skal man regne med at man kan hente ens løbebånd, og dermed har man sparet fragten, og det er jo trods alt en betragtelig del af beløbet når det kommer til løbebånd, for det vejer jo en del.

  Hvis man f.eks. ser i Bilka avisen i denne uge, så kan man få et Alaska løbebånd for 6.999,- kr. og det er jo en del penge for et løbebånd, og så vidt jeg kan se, så er det ikke et direkte tilbud. Det første jeg gør er at se hvad sådan et løbebånd koster hos Alaska.dk, og forunderligt nok, så er det udsolgt for tiden.  Hvis jeg søger andre steder efter et Alaska løbebånd – CF-2104 – så kan jeg ikke finde det andre steder. Derfor er det lidt svært at finde ud af om det er et tilbud på løbebånd de har, eller om det måske et er løbebånd der lige har fået et andet navn end normalt. Nuvel, næsten 7000,- kr. for et løbebånd er også for meget – sæt nu man ikke kan lide det, eller det kommer til at samle støv, så har man brændt en del penge af på et løbebånd.

  Køb et brugt løbebånd – bedre end tilbud?

  En anden vej at gå er at se om man kan finde et løbebånd som er brugt. Der er flere steder på nettet hvor man kan sætte sine ting til salg, og dem har jeg naturligvis også tjekket. Der er en generel tendens når man ser alle de løbebånd der sælges, og det er at de er billige, og de har næsten ikke været brugt, og det er jo pointen i det jeg skrev før – man skal ikke købe et dyrt løbebånd hvis man ikke er sikker på om man vil bruge det hver dag, eller bare bruge det.

  Se bare de her udpluk omkring salg løbebånd – der er mange meget billige løbebånd at finde hvis du vil købe brugt, og hvis det forholder sig sådan at de næste ikke er brugt, så er det rigtigt billigt.

  Se bare her:

  Løbebånd sælges det har kun været brugt få gange

  Jeg har et dejligt stort løbebånd, som jeg ikke bruger så meget mere. Det er utrolig flot og er generalt et rigtig godt løbebånd. Der er indbygget 7″ tv rigtig flot billede, 15 % stigning og hastighed fra 1 – 20 km/t. Der er pulsmåler med til at have rundt om brystet, den viser din puls på skærmen. Der er desuden en blæser som giver frisk luft, dejligt. Løbebåndet har en stor løbeflade og kan “foldes” sammen.
  Der kan aflæses calorie forbranding, Hastighed, Tid, Længde, stigning og Puls på skærmene.
  Der er også mulighed for at koble DVD, Wii, til bagved. Jeg har prøvet Wii sport hvor man skal løbe, det er faktisk ret sjovt på løbebånd.

  Lækkert og næsten nyt løbebånd.
  Enkelt at bruge med forskellige “løbeprogrammer”, stigningsløb m.v.
  Sælges pga. pladsmangel – kanon køb.
  Dejlig størrelse og vægt.
  Løbebåndet er brugt ganske få gange.

  Bremshey Løbebånd Pacer er et ydestærkt løbebånd. En stor løbeflade sørger for en høj træningskomfort. Alsidige træningsfunktioner sørger for en avanceret træning. Den stærke motor muliggør hastigheder på op til 16 km/t og en stigningsvinkel på op til 10%. Bremshey Treadline Pacer har et overskueligt cockpit, som oplyser dig om hastighed, strækning, stigning, kalorieforbrug, puls og maks. puls. Maksimal brugervægt er 150 kg.
  Løbebåndet er knapt 4 år gammelt og har vel rundet de 500 km, men det fungerer stadig upåklageligt.
  Dette er et løbebånd hvor man får meget løbebånd for pengene.
  Kan klappes sammen så det står på højkant.
  Sælges udelukkende pga flytning.

  9 mdr. gl løbebånd sælges. Er brugt meget få gange.

  det er et rigtig godt et med mange valg muligheder af hastighed og løbestil. Der er pulsmåler og måling af hvor mange kalorier man forbrænder. Det kan slås sammen. Det måler ca 1,80 i højden når det er slået sammen, og er ca 70 cm dyb og bred. Det har en max vægt på 120 kg og har 1689 HK. Man får virkelig noget for pengene.

  Stort set ubrugt. ca.1år. Pulsmåler,Sikkkerheds/faldnøgle.

  Brugt ganske få gange. Købt aug. 2009

  Som det ses, så er det jo gode og næsten ikke brugte løbebånd der sælges, og det er her man lige skal stoppe op og se om det er noget man skal købe. Hvis jeg kan få et løbebånd på tilbud i Bilka til 4.0o0, – kr. eller det tilsvarende brugt til 2500,- kr. så ved jeg godt hvad jeg vælger. En ting du dog skal være opmærksom på hvis du køber et billig løbebånd privat er at der ikke er nogen synderlig garanti, og du skal finde et som er i nærheden af hvor du bor, for ofte skal man selv hente det man køber. Det gælder naturligvis ikke hvis det er tøj vi snakker om, for det kan sendes, men hvis du finder et billig løbebånd, så ville jeg nok lige kører forbi og se på det. Det giver også den fordel at man kan presse sælger lidt i prisen, og det er normalt noget man kan altid. Så hvis du virkelig vil have et billig løbebånd, så skriv eller ring og sig at du ikke vil give det de forlanger, men hvis de er til at handle med, så køber du gerne deres løbebånd. Tror mig, det kan næsten altid lade sig gøre at presse prisen – og hvorfor ikke gøre det hvis man kan.

  Er der andre billige løbebånd på tilbud?

  Det var mine bud til at finde billige løbebånd – men måske kender du andre steder hvor man kan finde billige løbebånd, og hvis du gør det, så skal du ikke holde dig tilbage med at fortælle om det her på bloggen. Hvis du kender et sted hvor man kan købe et løbebånd billig, så kan du glæde os andre med dette tilbud, og det gør du nemt og bekvemt ved at skrive om det herunder i kommentarfeltet.

  God løbetur til alle med løbebånd icon smile Løbebånd på tilbud  til farmand  men hvilket?

  Der er lukket for kommentarer.