…. ingen adgang for koner
RSS-ikon Hjem-ikon
 • Sportigan har tilbud – allerede tilbud nu?

  Udgivet den november 11th, 2009 admin Ingen kommentarer

  Jo jo, den er god nok – vi står lige foran julehandlen, og så finder man i den lokale sprøjte en fuldsides reklame fra Sportigan. De proklamere højlydt at de holder tilbud, eller tyvstartstilbud som de kalder det. Kan man sur over det, kan man mene at det måske er lidt tidligt at holde tilbud når det er lige før vi går fuldstændig købeamok i julegaver – næ, egentligt ikke, for det er da ganske frisk at Sportigan at lave sådan en tyvstart med tilbud. Godt gået Sportigan!  – de tilbyder f.eks. Hummel tasker, Badesko, løbejakker, polar puls ur og meget andet.  Mange tilbud hos Sportigan

  Ser man på avisen, så melder der sig nogle interresante tilbud, og de dækker lige fra skiudstyr til løbeudstyr og over til udstyr til badminton. Mon det er lavet for at “lokke” os ud i Sportigan – altså bare lidt tilbud på nogle udvalgte vare, og så kommer vi lystigt løbende og ser på det. Og mon der så ikke lige smutter lidt ekstra med i posen. Nøj, hvor Sportigan snyder os hvis det altså er det de laver – eller gør de det? NEJ, det gør Sportigan da ikke – det er da skidesmart at lave sådan et stunt, og hvis man er lidt skarp, så kan man finde ud af hvad man vil have, og så tropper man op hos Sportigan og råber TILBUD, hvor er det. Man køber sin Hummel taske, og så er det bare med at komme ud inden man bliver fristet af noget andet.  Men hvor mange kan gør det – hver eneste gang? – ikke mig, så mon ikke jeg stryger ud til tilbud hos Sportigan, og så har jeg inden for kort tid købt både løbesko, svedbånd og badebukser. Ligner sgu snart konen når hun liiiige skal ud og købe noget – de kommer ALTID hjem med noget ekstra .-)

  Nå, godt gået Sportigan, og held og lykke med tilbudet – og hvis der er nogen der vil vide hvad det er Sportigan har på tilbud, så må de ud og rode i tilbudsaviserne, for jeg er sikker på at det tilbud gælder for hele danmark. Så god fornøjelse .-)

  Hilsen
  Jens  Skriv et svar